оглас за вработување
Вести

АФПЗРР: ОБЈАВЕН ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА БАРАЊА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СРЕДСТВАТА ОД ИПАРД ПРОГРАМАТА 2014-2020

Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој (АФПЗРР) на 24.04.2017 година објави Јавен повик бр. 02/2017 за доставувања на барања за користење на средствата од ИПАРД Програмата 2014-2020.

повик за пракса
Вести

ПОВИК ЗА ПРАКСА ВО СЕГ ХОЛДИНГ – АДМИНИСТРАТИВНО-ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА

СЕГ Холдинг создаде нов модел на “направени по мерка” консултантски услуги преку посредување меѓу клиентите и најдобрите консултанти, постојано обезбедувајќи административна поддршка.