274215065_923876454986911_6231107230708960911_n

Тековните активности за изработка на ,,Стратегијата за промоција на извозот во земјата 2022-2026” вклучуваат и нова работна средба во просториите на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). Имено, тимот предводен од клучниот експерт, проф. д-р Дарко Лазаров и извршниот директор, Глигор Михаиловски, одржаа состанок со претставник на ФИТР. Подготовката на Стратегијата ќе придонесе за зголемен развој и промоција на извозот во земјата.

Post A Comment