1890

4

Врвни експерти
1891

68

завршени проекти
1892

14

Вредност на проектите во милиони евра
1893

432

задоволни клиенти

Дозволете ни да ги разјасниме сите прашања. Пишете ни на contact@seg-holding.com или контактирајте нѐ на + 389 71 389 230